Mesajul evangheliei transmis prin noile tehnologii (proiect evanghelistic)

Proiectul a deschis la Universitatea Adventus noi posibilități prin care să fie comunicat Cuvântului lui Dumnezeu către o lume în suferință. După primele investiții s-a reușit ca programele și/sau evenimentele organizate în campus să poată fi înregistrate și/sau transmise online.

Prima transmisie live cu aparatură achiziționată cu sprijinul ASI România a avut loc în data de 15 decembrie 2018. De atunci au fost transmise din campus peste 100 de programe, servicii divine, prelegeri din cadrul săptămânilor de rugăciune, concerte sau alte evenimente. De asemenea, s-au produs peste 50 de emisiuni “Studenți ai Cuvântului” și zeci de videoclipuri muzicale sau cu mesaje spirituale pentru tineri. De când a început perioada de pandemie, emisiunea Universității Adventus pentru Speranța TV – Academica – se filmează în campus.

Ne exprimăm recunoștința și aprecierea pentru dispoziția de a susține activitatea Adventus Media și în anul 2021. Pentru acest an dorim să finalizăm amenajarea studioului în care se va continua producția de materiale audio-video (înregistrate) pentru proiecte de misiune sau care pot fi de ajutor comunităților adventiste (copii, tineri sau alte departamente ale bisericii)Totodată, dorim să continuăm dezvoltarea activității prin achiziția de alte aparate și accesorii necesare unei producții audio-video de calitate, care să răspundă exigențelor tinerilor și mai ales, să prezinte mesajul evangheliei într-o formă relevantă pentru omul contemporan.