Convenția Națională ASI Romania 2024

Vă invităm să participați la Convenția Națională ASI România – Sângeorgiu de Mureș, Centrul de Evenimente RAB, vineri și sâmbătă, 22-23 noiembrie, 2024.

Vineri, ora 19 – raport proiecte 2024 și mesaj biblic. Sâmbătă, ora 10 – experiențe de la proiectele anului 2024, prezentare proiecte propuse pentru finanțare în anul 2025 și promisiuni pentru susținerea lor. Mesajele spirituale vor fi rostite de cei doi invitați speciali: Dr. Anthony Stahl și Dr. Andi Hunsaker. Participanții vor fi delectați, pe tot parcursul evenimentului, de muzica înălțătoare care va culmina sâmbătă, ora 19, cu un concert de excepție.

Dr. Anthony Stahl este stranepotul unei familii faimoase, Fernando si Anna Stahl, primii misionari medicali adventiști în America de Sud, care au lucrat în special în zona platourilor înalte din Peru, pentru populațiile de indieni sud-americani, și au avut realizări care sunt recunoscute și admirate în toată societatea peruană, nu doar printre adventiști. Anthony însuși a fost 12 ani misionar în America de Sud. În prezent este președintele Spitalului White Oak Adventist Medical Center din Silver Spring, Maryland. El are o experiență extinsă în administrarea, conducerea și dezvoltarea organizațională a centrelor de sănătate. În decursul celor 29 de ani de leadership a lucrat și a trăit în 60 de țări de pe cinci continente, ajutând la creșterea organizațiilor și la formarea liderilor.

Dr. Andetta Hunsaker este Președintele ASI America. Absloventă a Universității de Medicină Loma Linda și professor asociat al Facultății de Medicină de la Harvard, ea practică medicina la un spital universitar major din Boston, Massachusetts, unde este șeful Secției de Radiologie Toracică. Are o pasiune pentru Cuvântul lui Dumnezeu și este instructor al Școlii de Sabat, în biserica locală. Este căsătorită cu Bob, de asemenea, medic.