Convenția Națională ASI Romania 2023

Vă invităm să participați la Convenția Națională ASI România – Sângeorgiu de Mureș, Centrul de Evenimente RAB, vineri și sâmbătă, 17-18 noiembrie, 2023. Tema Convenției: Spitalul Oncologic Târgu Mureș, darul lui Dumnezeu.

Vineri, ora 19 – raport proiecte 2023 și mesaj biblic. Sâmbătă, ora 10 – experiențe de la proiectele anului 2023, prezentare proiecte propuse pentru finanțare 2024 și promisiuni pentru susținerea lor. Mesajele spirituale vor fi rostite de cei doi invitați speciali: Dr. Peter Landless și Dr. Andetta Hunsaker. Participanții vor fi delectați, pe tot parcursul evenimentului, de muzica înălțătoare care va culmina sâmbătă, ora 19, cu un concert de excepție.

Dr. Peter Landless este Directorul Departamentului de Sănătate al Conferinței Generale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea și Directorul Executiv al Comisiei Internaționale pentru Prevenția Alcoolismului și a Dependeței de Droguri. A fost implicat activ în munca de pastorație și este pastor hirotonit al Bisericii Adventiste. Originar din Africa de Sud, dr. Landless a fost membru în echipa de cardiologi ai președintelui Nelson Mandela și este deținătorul Medaliei Crucea Sudului, a Africii de Sud. Este căsătorit cu Ros, specializată în chimie organică și are două fiice.

Dr. Andetta Hunsaker este Președintele ASI America. Absloventă a Universității de Medicină Loma Linda și professor asociat al Facultății de Medicină de la Harvard, ea practică medicina la un spital universitar major din Boston, Massachusetts, unde este șeful Secției de Radiologie Toracică. Are o pasiune pentru Cuvântul lui Dumnezeu și este instructor al Școlii de Sabat, în biserica locală. Este căsătorită cu Bob, de asemenea, medic.