Centrul de Medicină Lifestyle Herghelia

Centrul de Medicină Lifestyle Herghelia  s-a deschis în anul 1996  într-o locație pitorească de lângă Târgu Mureș, pe un deal înconjurat de pădure. Anual primește între 1100 – 1200  de pacienți, din care peste 70% sunt neadventiști.

Scopul acestei instituții de sănătate este creşterea nivelului de sănătate fizică, psihică, socială şi moral-spirituală în România, prin educaţie sanitară şi medicină preventivă, făcute într-o manieră profesionistă, în acord cu progresul ştiinţei medicale şi în spirit creştin. Medicii, asistentele şi hidroterapeuţii au fost pregătiţi în centre Lifestyle din Norvegia şi SUA şi promovează un tratament medical integrat, cu accent pe stilul de viaţă natural.

Sponsorizările ASI  alocate de-a lungul anilor (1998, 2003, 2005-2008, 2012, 2018) au fost folosite pentru renovarea exterioară  (schimbarea tâmplăriei exterioare și izolarea  clădirii), ulterior pentru renovarea generală a clădirii centrului (schimbat instalații, mobilier, refăcut băile și toate spațiile de tratament) și pentru Școala Misionară atașată centrului (renovare și mobilare).