O șansă caldă, Asociația Șansa Ta (proiect social)

Proiectul funcționează din anul 2011 și are scopul de a ajuta persoanele fară adăpost din zona Gării de nord. Aici oamenii nevoiași se strâng din toate colțurile țării ca să caute soluții și ajutor la situația lor specifică. Prin bunăvoința mai multor  voluntari se  împart  peste 100 de porții săptămânal la oamenii care duc lipsă de o masa caldă.

În anul 2020 s-au oferit 14 tone de alimente pentru 300 de familii în perioada primei carantinări. Impactul a fost unul major deoarece sute de oameni au rămas fără locuri de muncă.

Obiectivul proiectului umanitar este de a motiva persoanele cu posibilități să se unească pentru o cauză nobilă, ce-i vizează pe colegii lor de generație, defavorizați din punct de vedere social si material. Acesta are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice și companiilor în vederea susținerii persoanelor defavorizate. Intenționează să motiveze pe oricine dorește  în vederea implicării  în proiecte de voluntariat, indentificarea persoanelor care au nevoie de suport și găsirea unor soluții dincolo de hrană pentru a nu rămâne dependente de serviciile sociale.