Convenția Națională ASI Romania 2022

Va fi a XXXIV-a Convenție Anuală ASI România – Sângeorgiu de Mureș, Centrul de Evenimente RAB, 25-26 noiembrie, 2022.

Vă așteptăm să participați la evenimentul care va începe vineri seara la ora 19:00 și va continua sâmbătă dimineața cu un program în două părți: 10:00 -11:00 și 11:30 – 13:30, în cadrul căruia vom avea ocazia să împărtășim experiențe și să descoperim metode noi de răspândire a evangheliei. Vom afla care vor fi proiectele susținute și propuse pentru finanțare în anul 2023. Convenția se va încheia sâmbătă seara printr-un concert festiv – reuniune muzicală, care debutează la ora 18:00.

Suntem onorați să-l avem ca invitat special pe pastorul Guillermo E. Biaggi. Acesta, împreună cu soția Sybel Luz, a slujit, în decursul anilor, pe trei continente. A fost trezorier la nivel de conferință, uniune și diviziune, apoi președinte al Diviziunii Euro-Asia (fostele țări sovietice), unde a servit 15 ani. Toți cei patru
copii ai lor sunt misionari în patru țări diferite. În prezent este vicepreședinte general al Conferinței Generale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, poziție pe care o deține din anul 2015.

Sperăm că acest eveniment ne va aduce mai aproape unii de alții și de Dumnezeu. Prezența d-voastră este importantă pentru noi!