Convenția Națională ASI Romania 2020

Convenția ASI România 2020, care se va desfășura sub formă de Ediție Specială, va avea ca motto: Dumnezeu contează pe tine!

Emisiunea va fi interactivă! Vor avea loc dezbateri cu cei care vor fi în platoul STV – reprezentanți ai asociației, reprezentanți ai Bisericii AZȘ și reprezentanți ai proiectelor.

Veți asculta muzică de bună calitate, iar un număr de invitați speciali de peste hotare ne vor transmite mesajul lor spiritual de speranță și încurajare.

Veți afla proiectele care vor fi propuse pentru finanțare pentru anul 2021 și veți avea oportunitatea să vă implicați în susținerea lor.

– 25 nov. Miercuri, ora 20:00 – În obiectiv: o emisiune despre instituția ASI, organizarea, evaluarea, proiectele finanțate.
– 27 nov. Vineri, ora 20:00 – Jurnal de credință: o emisiune despre experiența ASI, înființarea, parcursul, impactul.
– 28 nov. Sâmbătă, ora 19:00 – 21:00 – Ediție Specială ASI: invitați din țară și de peste hotare, proiectele 2021, promisiuni pentru 2021, muzică…

Vă așteptăm să fiți alături de noi, din comfortul casei d-voastră, pentru un maraton de hrană spirituală, muzică înălțătoare și planuri pentru viitor.