Membri

Crezi în valorile ASI? Alătură-te nouă! Completează formularul de mai jos pentru a deveni membru. Ajută! Sprijină! Implică-te!

Formular de inscriere membri ASI Romania

Membrii ASI pot fi:

Antreprenori, asociați sau acționari ai unor societăți comerciale și asociații familiale, manageri sau administratori ai societăților comerciale cu capital de stat sau privat, precum și ai unor instituții guvernamentale sau non-profit.
Fiecare membru ASI plătește o cotizație anuală care este direct proporțională cu cifra afacerii pe care o conduce.

Ce spun ceilalti despre noi?

Într-o lume dominată de egoism și dorința de câștig, ASI România propune și schițează un chip contemporan al modelului christic. ,,Este mai ferice să dai decât să primești" zicea Isus atunci și spune astăzi ASI prin misiunea pe care și-a asumat-o și prin valorile pe care le promovează. Făcând așa, cei implicați în acest proiect arată că sunt conștienți de faptul că oferă din ceea ce li s-a oferit. De fapt,orice dar pe care îl facem este o reflectare și o consecință a Marelui Dar care ni s-a făcut. Organizația ASI a înțeles acest lucru.

Iosif Diaconu, Redactor
Curierul Adventist

ASI România este, simplu și remarcabil deopotrivă, un promotor al ideilor generoase. Când știi că există cineva dispus să susțină un proiect inimos și serios, ești încurajat să pornești sau să faci un pas mai sus. Revista Semnele timpului beneficiază de sprijinul ASI și suntem încântați să promovăm inițiativele ASI România în beneficiul celor care gândesc mai frumos și mai departe.

Norel Iacob, Redactor-șef
Semnele timpului