Conventii

ASI este o organizație mondială divizată pe continente, țări și regiuni. Anual au loc convenții ASI la nivel internațional european și național. În cadrul convențiilor ASI sunt invitați vorbitori care să transmită mesaje spirituale ori motivaționale, se evaluează evoluția proiectelor din anii precedenți și se anunță proiectele ce vor primi finanțare în viitor. Experiența participării la convențiile ASI este unică. Oamenii de afaceri împărtășesc din experiențele prin care au trecut de-a lungul timpului, dar și viziunile de viitor. Mai jos vei găsi datele evenimentelor viitoare, atât la nivel național, cât și european.


Conventia ASI Romania 2016

11 - 12 Noiembrie 2016, Sangeorgiu de Mures, Romania

Conventia ASI Romania 2015

6 - 7 Noiembrie 2015, Sangeorgiu de Mures, Romania

Congresul European ASI 2015

26 - 30 august 2015, Budapesta, Ungaria.

Conventia ASI România 2014

10 - 11 Octombrie 2014, Târgu-Mureș, România

Ce spun ceilalti despre noi?

Într-o lume dominată de egoism și dorința de câștig, ASI România propune și schițează un chip contemporan al modelului christic. ,,Este mai ferice să dai decât să primești" zicea Isus atunci și spune astăzi ASI prin misiunea pe care și-a asumat-o și prin valorile pe care le promovează. Făcând așa, cei implicați în acest proiect arată că sunt conștienți de faptul că oferă din ceea ce li s-a oferit. De fapt,orice dar pe care îl facem este o reflectare și o consecință a Marelui Dar care ni s-a făcut. Organizația ASI a înțeles acest lucru.

Iosif Diaconu, Redactor
Curierul Adventist

ASI România este, simplu și remarcabil deopotrivă, un promotor al ideilor generoase. Când știi că există cineva dispus să susțină un proiect inimos și serios, ești încurajat să pornești sau să faci un pas mai sus. Revista Semnele timpului beneficiază de sprijinul ASI și suntem încântați să promovăm inițiativele ASI România în beneficiul celor care gândesc mai frumos și mai departe.

Norel Iacob, Redactor-șef
Semnele timpului